News Mehedinti

SOȚIA FOSTULUI PRIMAR DIN BAIA DE ARAMĂ ȘI-A ANUNȚAT PE FACEBOOK CANDIDATURA LA PRIMĂRIA ORAȘULUI

SOȚIA FOSTULUI PRIMAR DIN BAIA DE ARAMĂ ȘI-A ANUNȚAT PE FACEBOOK CANDIDATURA LA PRIMĂRIA ORAȘULUI

Data: 16-3-2020

Mihaela Dunărințu, soția lui Rafael Dunărințu, fostul primar din Baia de Aramă, și-a anunțat în această seară, candidatura pentru primăria orașului, prin intermediul unei postari pe Facebook. Nu precizează insa din partea cărui partid va candida.

▶️"Dragii mei concetățeni, la îndemnul multora dintre dumneavoastră, astăzi o să fac anunțul pe care toată lumea îl aștepta de multă vreme:o să candidez, la următoarele alegeri locale, pentru ocuparea funcției de primar al orașului Baia de Aramă. Trăiesc, muncesc și îmi cresc copilul într-un oraș care, în scurt timp, a ajuns unul lipsit de orice perspectivă, care a deviat de la drumul drept pe care pornise, din cauza indolenței, a iresponsabilității și a lipsei de asumare și de profesionalism a unora. În actualul context mondial și european, mai mult decât oricând, acest oraș are nevoie de un om puternic, responsabil, capabil din punct de vedere profesional și cu reale calități de conducător, care să-l repună pe harta orașelor cochete de munte, care să continue proiectele începute și stagnate și care să demareze altele noi pentru bunăstarea și confortul comunității, care să investească în educația tinerilor și în sănătatea semenilor săi. Singură nu pot să fac aceste lucruri, dar împreuna putem! Vă prețuiesc pe fiecare în parte și vă asigur de tot respectul meu! Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!"◀️, a postat Mihaela Dunărințu pe pagina personală de Facebook.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus