News Mehedinti

SPĂLĂTORIE PROPRIE LA SPITALUL JUDEȚEAN

SPĂLĂTORIE PROPRIE LA SPITALUL JUDEȚEAN

Data: 21-2-2020

La sfârșitul anului trecut, în urma discuțiilor purtate cu conducerea Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu a luat decizia de a internaliza serviciul de spălătorie al unității medicale.

Un lucru foarte bun care a fost deja pus in parctica si care pe de-o parte a ajutat la reducerea cheltuielile pentru această activitate, iar pe de altă parte, se poate urmări îndeaproape modul în care se spală și se dezinfectează lenjeria, mai ales cea provenită de la secția chirurgicală.

,,Spălătoria a fost dotată cu mașini de spălat profesionale, uscătoare și calindrii la care să fie călcate cearșafurile și pernele, iar întreg procesul este asigurat cu angajații spitalului. Personal, am rămas plăcut surprins de ceea ce am găsit aici și am înțeles că pacienții sunt mulțumiți în ceea ce privește prestarea serviciului de spălătorie. Până la urmă acesta a și fost scopul nostru, să asigurăm pacienților servicii de cea mai bună calitate,, a precizat presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu.


Galerie foto

SPĂLĂTORIE PROPRIE LA SPITALUL JUDEȚEAN
SPĂLĂTORIE PROPRIE LA SPITALUL JUDEȚEAN
SPĂLĂTORIE PROPRIE LA SPITALUL JUDEȚEAN
SPĂLĂTORIE PROPRIE LA SPITALUL JUDEȚEAN


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus