News Mehedinti

Spitalul Municipal Orşova a achiziţionat o masă chirurgicală automatizată

Spitalul Municipal Orşova a achiziţionat o masă chirurgicală automatizată

Data: 21-11-2019

Spitalul Municipal Orșova cu ajutorul Ministerului Sănătății vine în sprijinul pacienţilor prin achiziționarea unei mese chirurgicale automatizată, cu accesorii pentru toate ramurile chirurgicale din cadrul spitalului și o lampă scialitică (led) dublă cu monitor și cameră video 4k integrată, ambele instalate în Blocul operator- Secția Chirurgie Generală.

,,Mulțumim pe această cale comunității și celor implicați și în același timp vă transmitem că facem tot posibilul ca lucrurile bune să nu se oprească aici. Sănătatea orșovenilor este pe primul loc,, au transmis reprezentanţii Spitalului Municipal Orşova.


Galerie foto

Spitalul Municipal Orşova a achiziţionat o masă chirurgicală automatizată


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus