News Mehedinti

Strada Dumitru Gheață din SEVERIN intră într-un amplu proces de MODERNIZARE

Strada Dumitru Gheață din SEVERIN intră într-un amplu proces de MODERNIZARE

Data: 30-4-2020

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a demarat o nouă amplă investiție de urbanizare și modernizare, într-o zonă unde nu s-a mai intervenit de ani de zile. Este vorba de amenajarea unei suprafețe de 3.500 metri pătrați, din zona Detașamentului de Pompieri, pe strada Dumitru Gheață, unde se vor realiza:

80 de locuri de parcare
Alei de acces și trotuare
Spații verzi și zonă pietonală pe o suprafață de 550 metri pătrați
Loc de joacă modern pentru copii

,,Punem astfel în valoare o nouă zonă, în beneficiul creșterii calității vieții severinenilor și continuăm investițiile, chiar și în această perioadă dificilă,, a transmis primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus