News Mehedinti

Studenții instituția de învățământ a Ministerului Afacerilor Interne vor efectua stagiul de pregatire la Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți

Studenții instituției de învățământ a Ministerului Afacerilor Interne vor efectua stagiul de pregatire la Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți

Data: 8-7-2019

Viitori ofițeri de poliție vor beneficia de experiența și sprijinul colegilor pentru aprofundarea cunoștințelor de specialitate Șapte fete și nouă băieți, studenți ai instituției de profil amintită, vor efectua stagiul de pregătire până la începutul lunii august, la Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

Ei au fost repartizați la structurile de specialitate din cadrul inspectoratului, iar sub supravegherea atentă a ofițerilor de poliție vor dobîndi cunoștiințe teoretice și practice necesare apărării, respectării și promovării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, a proprietății publice și private respectiv asigurarea și menținerea siguranței publice.

Elevii vor beneficia de sprijinul tutorilor profesionali până la terminarea stagiului și vor implica în rezolvarea problemelor comunității sub indrumarea acestora. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți le-a dorit succes și putere de muncă, asigurându-i de un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător atribuţiile ce le revin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus