News Mehedinti

Titularizare 2021. Au început înscrierile. Lista posturilor titularizabile şi documentele necesare înscrierii! 26 DE LOCURI DISPONIBILE ÎN MEHEDINŢI

Data: 12-5-2021

Ministerul Educaţiei a publicat lista posturilor titularizabile în 2021. Au fost scoase la concurs atât posturile disponibile pe perioadă nedeterminată, cât şi cele pe perioadă determinată.
Lista posturilor din acest an sunt disponibile pe titularizare.edu.ro.

Pentru a se titulariza, cadrele didactice trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a obţine un post ca suplinitor, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.

Însă, pe perioada stării de alertă, inspecțiile speciale la clasă și probele practice sunt suspendate.Pe județe, situația posturilor titularizabile, scoase la concurs, arată că în Gorj sunt cele mai puține, doar 15, apoi în Olt 24 și în Mehedinți 26. Cele mai multe posturi care presupun contracte pe perioadă nedeterminată sunt în București – 574, urmat de Ilfov cu 286 și Prahova cu 194.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus