News Mehedinti

Trei ani şi jumătate de mandat îi pot oferi primarului MARIUS SCRECIU o CONTINUITATE în funcţia de edil a municipiului DROBETA TURNU SEVERIN, pentru anul 2020!

Trei ani şi jumătate de mandat îi pot oferi primarului MARIUS SCRECIU o CONTINUITATE în funcţia de edil a municipiului DROBETA TURNU SEVERIN, pentru anul 2020!

Data: 28-10-2019

Anul 2016 a fost un an al schimbărilor pentru municipiul Drobeta Turnu Severin, un an electoral care a adus o noutate în faţa cetăţenilor acestui oraş. Un an al alegerilor locale şi parlamentare, iar pentru Severin, pe lista cadnidaţilor nu se mai afla fostul primar Constantin Gherghe.

Oferta către cetăţeni era una nouă cu Marius Screciu din partea PSD, Daniel Cîrjan din partea PNL şi Gabriela Dobrotă din partea PMP. Dacă severinenii în urmă cu patru ani erau oarecum sceptici vis-a-vis de noua listă oferită de politicieni, totuşi votul de încredere şi susţinere a mers către candidatul PSD Marius Screciu singurul care putea atunci sa le ofere siguranţa de care aveau atât de mare nevoie.

Dacă la început părea o luptă imposibilă pentru actualul primar Marius Screciu, de a se ridica la standardele şi pretenţiile cetăţenilor, deoarece venea după mandatul lui Constantin Gherghe, mandat care a adus anumite realizări oraşului dar care a lăsat şi foarte multe probleme în urmă, atât economice, cât şi sociale, iată că Marius Screciu a demonstrat că totul este posibil.

În aceşti trei ani şi jumătate de mandat, a dat dovadă de spirit de luptător, nu s-a lăsat copleşit de lipsurile lăsate în administraţia locala şi a început din 2016 să ia pas cu pas fiecare problemă, tratând cu seriozitate ofurile severinenilor.

Aşa a reuşit Marius Screciu să crească foarte mult în faţa cetăţenilor, să îşi arate abilităţile unui bun manager şi administrator, reuşind să rezolve cea mai gravă şi delicată problemă cu care municipiul se confruntă de ani de zile: căldura. În toţi aceşti ani, Marius Screciu, a reuşit să găsească cele mai practice soluţii pentru furnizarea agentului termic în Severin, iar cetăţenii au avut căldură în apartamente, iarnă de iarnă.

De altfel, Marius Screciu a mizat foarte mult şi pe capitolul regenerării urbane şi a reuşit să îmbunătăţească modernizarea infrastructurii oaşului prin asfaltarea celor două mari Bulevarde - Tudor Vladimirescu şi Mihai Viteazul. De asemenea a amenajat zeci de parcări, dând Severinului un aer occidental, european precum în oraşe mari ca Aradul, Timişoara sau Clujul. Cei care se reîntorc în Severin, pot confirma faptul că oraşul este schimbat, în locul vechilor garaje şi a spaţiilor insalubre, regăsindu-se astăzi locuri moderne de parcare.

În cei trei ani şi jumătate de mandat, Marius Screciu a reuşit să atragă milioane de euro prin fonduri europene. Sa implementeze un proiect  modern pentru transportul în comun, prin achiziţionarea unor autobuze electrice. De asemenea, parcurile, spaţiile verzi şi locurile de joacă pentru copii din oraş au fost radical schimbate. Zona ANL-urilor a devenit una de nerecunoscut. Intrarea în Severin, dinspre vest, mai exact pe Calea Timişorii a fost de asemenea modernizată, începând de la trotuare, borduri şi asfaltări. Iar acestea sunt doar câteva din proiectele importante pe care Marius Screciu a reuşit să le implementeze. Pentru cei care nu au aflat încă, Marius Screciu a reuşit să înfiinţeze ,,Zona Metropolitană,, iar Severinul se va alinia în rândul oraşelor mari precum Timişoara sau Craiova. Prin acest mare proiect, se vor putea accesa fonduri europene, milioane de euro, bani care vor contribui la dezvoltarea municipiului pe toate planurile.

Aşadar, în cei trei ani şi jumătate de mandat, părerea multor severineni s-a schimbat radical, iar după această perioadă în care primarul Marius Screciu a demonstrat că se poate, aproape că îşi asigură continuitatea unui nou mandat la alegerile din 2020.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus