News Mehedinti

ULIȚE ASFALTATE ÎN COMUNA BRANIȘTEA, JUDEȚUL MEHEDINȚI

Data: 27-5-2020

Cu sprijinul Programului Național de Dezvoltare Locală, o mare parte din comunele județului Mehedinți au fost modernizate în întregime, începând de la drumuri și până la sisteme noi de iluminat, investițiile bucurându-se de un real succes în rândul comunităților.

Un alt exemplu recent este comuna Braniștea din Mehedinți, unde astăzi a avut loc recepția lucrărilor de asfaltare a proiectului "Modernizare drumuri de interes local" implementat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua.

În acest moment peste 70 la sută din drumurile comunei Braniștea au asfalt nou. Totodată s-au realizat accesele la proprietăți, s-au refăcut podețele, șanțurile și rigolelele, investiții importante care vor contribui considerabil la creșterea calității vieții oamenilor. 

"Nu pot decât să îl felicit pe domnul primar pentru tot ce a realizat în comună și mă bucur să văd că oamenii apreciază efortul depus de municipalitatea locală. Iar investițiile nu se opresc aici! În perioada următoare se vor asfalta și ulițele care au rămas nemodernizate! Toate comunitățile din mediul rural au nevoie de servicii publice în domenii precum drumuri, sănătate sau educație. Mehedințiul este pe drumul cel bun!", a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus