News Mehedinti

 Un bărbat din DEVESEL, bănuit de furt, a fost reţinut pentru 24 de ore

Un bărbat din DEVESEL, bănuit de furt, a fost reţinut pentru 24 de ore

Data: 15-1-2020

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cu sprijinul Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au identificat un bărbat de 30 de ani, din localitatea Devesel, județul Mehedinți bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Documentând activitatea infracțională a bărbatului polițiștii au stabilit că acesta în data de 24.11.2019 a sustras două laptopuri dintr-un autoturism, parcat pe raza municipiului, lăsat cu ușile neasigurate. Prejudiciul în valoare de 9.700 de lei a fost recuperat și restituit persoanei vătămate în proporție de  50%.

În cauză polițiștii continuă urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, bărbatul fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore pe bază de ordonanță de reținere iar astăzi 14.01.2020 va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea corespunzătoare.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus