News Mehedinti

UN BĂTRÂN DIN STREHAIA A FOST GĂSIT CARBONIZAT ÎNTR-UN VAGON DE DORMIT

Data: 6-4-2021

Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia au intervenit cu o ambulanță SMURD și o autospecială cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un vagon de dormit, amplasat pe o proprietate privată, din orașul Strehaia. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la întreaga amenajare. Din nefericire, în interior, pompierii au găsit trupul carbonizat al unui bărbat, în vârstă de 90 de ani.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de un sistem de încălzire amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus