News Mehedinti

UN NOU DRUM JUDEȚEAN A FOST FINALIZAT: DJ 671A, CRĂGUIEȘTI - ILOVĂȚ - ȘOVARNA – BALA

Data: 25-11-2020

Au fost recepționate lucrările de modernizare a DJ 671A, în lungime de 12 kilometri, între localitățile Crăguiești - Ilovăț - Șovarna - Bala.

“Este încă un proiect al Consiliului Județean Mehedinți care se finalizează anul acesta, cu succes, pentru locuitorii din Șișești, Ilovăț, Șovarna și Bala, care scurtează cu până la 25 de kilometri până la Drobeta Turnu Severin. Pe de altă parte, obiectivul contribuie la dezvoltarea turismului în zona de nord a județului Mehedinți, având în vedere că până la implementarea acestui proiect nu fusese asfaltat niciodată. Este un drum bine realizat. A fost o lucrare amplă în urma căreia platforma carosabilă are o lățime de 6 metri. Podul de la Rudina este o componentă foarte importantă, acesta fiind construit în cadrul proiectului și putem spune că acum este cel mai mare pod aflat pe drumurile județene pe care le avem în administrare. S-au făcut rigole de acostament și rigole carosabile, accese la proprietăți (75), legături cu drumuri laterale (31), parapet de siguranță acolo unde a fost nevoie. Semnalizarea este una foarte bună, astfel că drumul oferă acum, cele mai bune condiții de siguranță. Este un obiectiv realizat cu succes de echipa #PSD Mehedinți, echipa care a pus oamenii pe primul loc și o va face în continuare, după data de 6 decembrie.”, transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus