News Mehedinti

UN NOU DRUM JUDEȚEAN INTRĂ ÎN REABILITARE. S-A DESCHIS LICITAȚIA PENTRU DJ 670 ÎNTRE LOCALITĂȚILE MALOVĂȚ - MARGA

UN NOU DRUM JUDEȚEAN INTRĂ ÎN REABILITARE. S-A DESCHIS LICITAȚIA PENTRU DJ 670 ÎNTRE LOCALITĂȚILE MALOVĂȚ - MARGA

Data: 6-3-2020

Astăzi a fost publicată în sistemul electronic pentru achiziții publice, documentația în vederea atribuirii lucrărilor de execuție pentru reabilitarea DJ 670, Malovăț (DN 67) – Marga, un tronson în lungime de 21,350 km.

“Este un drum foarte important, cu trafic intens către zona de nord a județului Mehedinți. Pentru reabilitarea lui am atras fonduri europene în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, iar contractul de finanțare a fost semnat în martie 2019, când ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice de atunci, Daniel Suciu, a fost prezent la Consiliul Județean Mehedinți. Sper ca la finalul perioadei pentru depunerea ofertelor să avem un constructor, astfel încât, în primăvara acestui an să demareze, efectiv, lucrările. Porțiunea este folosită de conducătorii auto întrucât scurtează distanța către localitățile din nordul județului și avea nevoie de reabilitare.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Drumul face legătura cu localitățile Balta, Isverna, Ponoarele și chiar Baia de Aramă și traversează comunele Malovăț, Bâlvănești, Godeanu.

Beneficiarii, în mod direct, ai proiectului sunt cei peste 4 000 de locuitori din localitățile Malovăț, Bâlvănești și Godeanu. La finalul investiției, artera va avea 7 stații de transport public și alveole construite/modernizate și va dispune de elemente suplimentare destinate siguranței circulației: limitatoare de viteză, parapet, semnalistică cu avertizare luminoasă pentru treceri de pietoni.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus