News Mehedinti

 UPDATE / Polițiștii care anchetează cazul funcționarului public Stiv i-au adus la cunoștință acestuia, învinuirile care i se aduc

UPDATE / Polițiștii care anchetează cazul funcționarului public Stiv i-au adus la cunoștință acestuia, învinuirile care i se aduc

Data: 18-3-2013

Externat în aceste zile de la clinica din Timișoara, acolo unde a fost internat din cauza unor probleme de sănătate mai vechi, Stiv Rus a revenit în Orșova, dar se află în continuare în concediu medical. Potrivit ultimelor informații pe care le deținem de la oamenii legii care anchetează cazul în care funcționarul este suspect de delapidare, cercetările sunt în plină desfășurare. Mai mult, oamenii legii i-au adus la cunoștință lui Stiv Rus, absolut toate învinuirile care i se aduc. Anchetatorii așteaptă ca instituția păgubită (Primăria Orșova) să stabilească prejudiciul creat, lucru care nu s-a întâmplat încă.

Reamintim faptul că Stiv Rus, angajat ca și administrator la Primăria Orșova este acuzat de delapidare. În urma unei percheziții, polițiștii au ridicat de la domiciliul acestuia mai multe bunuri, care până în prezent se presupun că ar face parte din gestiunea instituției publice.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus