News Mehedinti

VIDEO: IONUȚ TUDORESCU, CANDIDATUL PNL LA PRIMĂRIA BAIA DE ARAMĂ, FILMAT MORT DE BEAT! ACESTA ÎNJURĂ CA LA UȘA CORTULUI ȘI FREDONEAZĂ MELODII POPULARE! ,,NU ÎL MAI FILMEZ CĂ NU MAI IASĂ PRIMAR!,,

Data: 22-9-2020

De râsu plânsu, așa a fost surprins nimeni altul decât candidatul PNL pentru primăria orașului Baia de Aramă! Da, este vorba despre IONUȚ ILIE TUDORESCU, filmat chiar de către tovarășii de pahar, mort de beat, căzut la pământ și tăvălit prin zăpadă de alți prieteni.

Ipostazele de-a dreptul jenante pentru un politician care pretinde că vrea să conducă destinele unor oameni! Priviți și minunați-vă ce oameni vor să ajungă în funcții administrative! Nu doar că s-a făcut de râs în fața electoratului din Baia de Aramă, imaginile devenind virale pe internet, dar a reușit să debuteze și în rândul soliștilor de muzică populară prin melodiile pe care le fredonează cu atâta patos!


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus