News Mehedinti

VIDEO: PIEȚARII DIN MEHEDINȚI REVOLTAȚI DE MĂSURILE LUATE DE GUVERNUL PNL ,,SĂ IEȘIM TOȚI ÎN STRADĂ ȘI SĂ PROTESTĂM! ESTE INADMISIBIL SĂ ÎNCHIDĂ TÂRGURILE!,,

Data: 16-11-2020

Comercianții din piețe sunt nemulțumiți de noile restricții care au intrat în vigoare, ieri. Micii producători au fost revoltați de măsurile speciale luate în piețele închise. La nivel local, primăriile au încercat să găsească soluții astfel încât ei să își poată vinde marfa în continuare, dar nu toate au fost primite favorabil.

Piețarii sunt revoltați și vor să cu orice preț să fie ajutați să își vândă în continuare marfa în piețe.

Nemulțumiți sunt și clienții care își luau legumele și fructele din piețe și nu din supermarketuri.

,,PNL-ul își bate joc de noi! Nu se poate așa ceva! Trebuie să trăim! Nu noi eram marea problemă a pandemiei. Nu piețete din județ sunt focare de infecție cu noul virus! Trebuie să fim uniți, să ieșim toți în stradă și să protestăm! PNL-ul trebuie să dispară! Nu le pasă de soarta noastră!,, spun cu disperare comercianții din Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus