News Mehedinti

ANUNȚ

Data: 9-11-2020

S.C. MANELI SERV S.R.L., cu sediul în județul Mehedinți, comune Eșelnița, str. Dunării nr. 968B, solicită autorizație de mediu pentru desfășurarea următoarei activități:

Repararea și întreținerea navelor și bărcilor (degresare/grunduire/vopsire) – cod CAEN 3315 (activitate desfășurată la terți).

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII SE PRIMESC LA AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI MEHEDINȚI LA AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI MEHEDINȚI, STR. BĂILE ROMANE, NR.3, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus