News Mehedinti

Anunț public privind decizia etapei de incadrare

Data: 13-11-2020

S.C. ANACOR ROCANA S.R.L., titular al proiectului CONSTRUIRE CAMERE DE ÎNCHIRIAT PENTRU VACANȚE ȘI PERIOADE DE SCURTĂ DURATĂ, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de catre Agenţia pentru Protecţia Mediului Mehedinţi, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, proiect propus a fi amplasat in intravilan și extravilan ”valea Carașovăț”, comuna DUBOVA, judeţul Mehedinţi.  

      Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul  Agenției pentru Protectia Mediului Mehedinţi din municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Baile Romane, nr.3, în zilele de luni până joi, intre orele 900 – 1400, vineri între orele 800 – 1200  precum și la urmatoarea adresa de internet: apmmh.anpm.ro.

      Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10  zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Mehedinţi.

 

 

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus