News Mehedinti

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare S.C. INVOKER TRANS IT S.R.L.

Data: 11-1-2021

S.C. INVOKER TRANS IT S.R.L., titular al proiectului „DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE COMUNICAȚII ÎN BANDĂ LARGĂ DE MARE VITEZĂ – ȘI RACORDAREA LA REȚEAUA DE ENERGIE ELECTRICĂ EXISTENTĂ PRINTR-UN BRANȘAMENT NOU”, U.A.T. TÎMNA, LOCALITĂȚILE ADUNAȚII TEIULUI, COLAREȚ, PLOPI, BOCENI,TÎMNA, JUDEȚUL MEHEDINȚI, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția Natională pentru Protecția Mediului Mehedinti, în cadrul procedurii de
evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul „DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE COMUNICAȚII ÎN BANDĂ LARGĂ DE MARE VITEZĂ – ȘI RACORDAREA LA REȚEAUA DE ENERGIE ELECTRICĂ EXISTENTĂ PRINTR-UN BRANȘAMENT NOU”, U.A.T. TÎMNA, LOCALITĂȚILE ADUNAȚII TEIULUI, COLAREȚ, PLOPI, BOCENI,TÎMNA, JUDEȚUL MEHEDINȚI, propus a fi amplasat în judetul Mehedinți, Localitățile Adunații Teiului, Colareț, Plopi, Boceni,Tîmna.
1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Mehedinți din Str. Băile Romane, nr. 3, Drobeta Turnu Severin, cod postal 220234, în zilele de L-V între orele 8:00-14:00 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmmh.anpm.ro/. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus