News Mehedinti

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare S.C. INVOKER TRANS IT S.R.L.

Data: 10-11-2020

 

S.C. INVOKER TRANS IT S.R.L., titular al proiectului „DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE COMUNICAȚII ÎN BANDĂ LARGĂ DE MARE VITEZĂ “  U.A.T. DUMBRAVA, LOCALITĂȚILE DUMBRAVA DE JOS, ALBULEȘTI, VALEA MARCULUI, DUMBRAVA, JUDEȚUL MEHEDINȚI – ȘI RACORDAREA LA REȚEAUA DE ENERGIE ELECTRICĂ EXISTENTĂ PRINTR-UN BRANȘAMENT NOU, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția Natională pentru Protecția Mediului Mehedinti, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul  „DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE COMUNICAȚII ÎN BANDĂ LARGĂ DE MARE VITEZĂ “  U.A.T. DUMBRAVA, LOCALITĂȚILE DUMBRAVA DE JOS, ALBULEȘTI, VALEA MARCULUI, DUMBRAVA, JUDEȚUL MEHEDINȚI – ȘI RACORDAREA LA REȚEAUA DE ENERGIE ELECTRICĂ EXISTENTĂ PRINTR-UN BRANȘAMENT NOU propus a fi amplasat în judetul Mehedinți, comuna Dumbrava, Localitățile Dumbrava de Jos, Albulești, Valea Marcului, Dumbrava.

    1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Mehedinți din Str. Băile Romane, nr. 3, Drobeta Turnu Severin, cod postal 220234, în zilele de L-V între orele 8:00-14:00 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmmh.anpm.ro/. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

    


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus