News Mehedinti

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

Data: 29-3-2021

SC INVOKER TRANS IT, titular al proiectului ,,DEZVOLTAREA INFRASTRUCTII DE COMUNICATII IN BANDA LARGA DE MARE VITEZA UAT JIANA, LOCALITĂȚIILE: CIOROBORENI, DANCEU, JIANA MARE, JIANA  - ȘI RACORDAREA LA RETEAUA DE ENERGIE ELECTERICA EXISTENTA PRINTR-UN BRANSAMENT NOU,, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia Nationala de Protectie a Mediului Mehedinti, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul  ,,DEZVOLTAREA INFRASTRUCTII DE COMUNICATII IN BANDA LARGA DE MARE VITEZA UAT JIANA, LOCALITĂȚIILE: CIOROBORENI, DANCEU, JIANA MARE, JIANA  - ȘI RACORDAREA LA RETEAUA DE ENERGIE ELECTERICA EXISTENTA PRINTR-UN BRANSAMENT NOU,,  propus a fi amplasat în UAT Jiana, localitatiile Cioroboreni, Danceu, Jiana, Jiana Mare.

    1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Mehedinti. din Str. Băile romane, nr. 3, Drobeta Turnu Severin, cod postal 220234 (adresa), în zilele de L-V, între orele 8:00 – 14;00 precum şi la următoarea adresă de internet http;//apmmh.ro/     

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

    


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus