News Mehedinti

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Data: 2-4-2021

 SC DHC CO SRL  anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire centru de vinificatie Domeniile Dascalu”, propus a fi amplasat în  Comuna Rogova, jud. Mehedinți.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Mehedinți şi la sediul titularului în zilele de luni până vineri,  între orele 800-1600.  

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Mehedinti.
Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus