News Mehedinti

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Data: 18-3-2020

VERDES FLOAREA,  anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “ Sistematizare teren pe vertical si orizontala, amenajare cale de acces din drum vicinal, platforma betonata si imprejmuire”, propus a fi amplasat în judeţul Mehedinţi inravilanul comunei Eselnita, str. Dunarii, nr. F.N., CF nr.52594.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi , Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr.3, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00-14.00 .

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus