News Mehedinti

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Data: 18-3-2020

ŞELĂU NICOLAE FLORIN, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Construire locuinţă P+2E, anexe gospodăreşti, puţ forat, bazin vidanjabil etans şi împrejmuire teren,, , propus a fi amplasat în judeţul Mehedinţi intravilanul comunei Eşelniţa, strada Aninilor, nr. F.N., C.F. nr. 52165.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi, Drobeta Turnu Severin, strada Băile Romane, nr. 3, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00 – 14.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus