News Mehedinti

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Data: 30-11-2020

TERESCU SIDONIA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul – Construire casa de vacanță P+1 E, bazin etans vidanjabil, piscine, foișor și împrejmuire, comuna Eșelnița, strada Dunării, nr. FN, județul Mehedinți, titular TERESCU SIDONIA.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Mehedinți și la sediul titularului în zilele de luni până vineri între orele 08.00 – 16.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus