News Mehedinti

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu – MALIȘ CRISTIAN MIHAI

Data: 17-3-2021

MALIȘ CRISTIAN MIHAI anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Construire casă de vacanță D+P+1E, foișor, puț forat, bazin etanș vidanjabil, acces la drum public DN 57 și împrejmuire teren ,,intravilan stradă Dunării, nr. FN, județul Mehedinți,,

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorității componente pentru protecția mediului APM Mehedinți și la sediul Primăriei Comunei Eșelnița, în zilele de luni până vineri între orele 08.00 – 16.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus