News Mehedinti

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu PĂTRÂNCĂ IONUȚ-DRAGOȘ

Data: 28-4-2021

PĂTRÂNCĂ  IONUȚ-DRAGOȘ anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Desființare clădire C1 și construire anexă exploatație agricolă și împrejmuire, propus a fi amplasat în Satul Jupînești, Punct”Piatra cu apă, comuna Cireșu, jud Mehedinți, Nr. cadastral 50515.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Mehedinti str. Baile Romane nr. 3 şi la sediul titularului: Str. XLIV, nr 14, Sat. Șag, Comuna Șag, Jud. Timișoara, în zilele de luni-vineri, între orele 8-14. 

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus