News Mehedinti

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu –TITULAR SC CAMPING CAZANELE DUNARII SRL

Data: 20-4-2021

SC CAMPING CAZANELE DUNARII SRL   anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Construire casa de vacanta P+1E, foisor, grupuri sanitare, parcare, bazin etans vidanjabil, imprejmuire si acces auto  la proprietate, intravilan comuna Eselnita, strada Duzilor.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Mehedinti   , în zilele de luni pana joi  între orele 800-1600  si vineri de la ora 8-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Mehedinti.
Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus