News Mehedinti

I N FO R M A R E

Data: 17-11-2020

Aceasta informare este efectuata de SC Win Invest SRL cu sediul in municipiul Craiova, str. Pelendava, nr. 39A, judetul  Dolj, ce intentioneaza sa solicite la Administratia Bazinala de Apa Banat, aviz de amplasament/aviz de gospoarire a apelor pentru realizarea proiectului Demolare constructii C1, C2, C3, C4 si construire hotel S+P+2E, statie de epurare subsol, terasa parter+supanta, restaurant+camere cazare S+P+2E si amplasare piscina, municipiul Orsova, str. Tufari, nr. 10, CF nr. 54137, judetul Mehedinti.

            Aceasta investitie este noua.

         Ca rezultat al investitiei vor rezulta ape uzate menajere care vor fi colectate si epurate in statia de epurare inainte de evacuare in emisar.

         Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

         Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de amplasament/avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

         Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantuluidupa data de 18.11.2020.
Beneficiar
Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus