News Mehedinti

I N FO R M A R E DHC

Data: 8-4-2021

Aceasta informare este efectuata de S.C. DHC CO S.R.L. cu sediul in municipiul Craiova, str. Unirii nr. 169, jud. Dolj, ce intentioneaza sa solicite la SGA Mehedinti, aviz de gospoarire a apelor pentru realizarea proiectului ‚,Construire Centru de vinificatie Domeniile Dascalu’’, loc. Rogova, com. Rogova, jud. Mehedinti.

            Aceasta investitie este noua.

Ca rezultat al investitiei vor rezulta ape uzate care vor fi dirijate in statia de epurare si colectate ulterior in bazin de retentie. 

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantuluidupa data de 07.04.2021.

 

Beneficiar


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus