News Mehedinti

INFORMARE

Data: 28-1-2021

Aceasta informare este efectuatã de: SC INVOKER TRANS IT SRL, cu sediul înLocalitatea Ploieștiori, Comuna Blejoi, nr. 846B, Lot 13A, camera nr.1, Etaj P, județul Prahova , ce intenţioneazã sa solicite de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Mehedinți aviz de gospodãrire a apelor pentru realizarea lucrãrilor: DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE COMUNICAȚII ÎN BANDĂ LARGĂ DE MARE VITEZĂ“ U.A.T. JIANA, LOCALITĂȚILE CIOROBORENI, DĂNCEU, JIANA, JIANA MARE, JUDEȚUL MEHEDINȚI - ȘI RACORDAREA LA REȚEAUA DE ENERGIE ELECTRICĂ EXISTENTĂ PRINTR-UN BRANȘAMENT NOU, amplasate în intravilanul și extravilanul UAT Jiana, localitățile Cioroboreni, Dănceu, Jiana, Jiana Mare, județul Mehedinți.

Aceasta investiţie este noua.
Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta ......(temporar/permanent).... urmãtoarele ape uzate:  NU ESTE CAZUL, ce se vor evacua în NU ESTE CAZUL (denumirea emisarului)........ dupã ce au fost epurate prin ......(metoda de epurare) NU ESTE CAZUL.
Aceasta solicitare de aviz este conformã cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obţinã informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodãrire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionatã. Persoanele care doresc sa transmitã observaţii, sugestii şi recomandãri se pot adresa solicitantului sau la adresa SGA Mehedinți, 0352401087 dupã data de 03.02.2021.Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus