News Mehedinti

INFORMARE Yin Mariana 1

Data: 11-2-2021

                 Această informare este efectuată de Yin Anda Mariana cu domiciliul în municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Gheorghe Anghel, nr. 70, bl. V3, sc. 2, ap. 6, județul Mehedinți, ce intenționează să solicite la Administrația Bazinală de Apă Jiu/SGA Mehedinți, aviz de amplasament/aviz de gospodărire a apelor, pentru realizarea proiectului Construire pontoon și apărare de mal, comuna Șimian, CF nr. 50042, județul Mehedinți.

Această investiție este nouă.

Ca rezultat al investiției nu vor rezulta ape uzate menajere care vor fi colectate în bazin etans vidanjabil.

Această solicitare de aviz este conform cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmit observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului după data de 10.02.2021.

Beneficiar


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus