News Mehedinti

Campania de prevenire a furturilor din locuință  “HOȚII ÎȚI INVADEAZĂ INTIMITATEA”

Campania de prevenire a furturilor din locuință “HOȚII ÎȚI INVADEAZĂ INTIMITATEA”

Data: 12-12-2019

In aceasta perioada, Politia Romana desfasoara la nivel national Campania  ,,HOȚII  ÎȚI  INVADEAZĂ INTIMITATEA”, actiune care se inscrie în cadrul priorităţii naţionale ,,Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului’’ şi abordează prevenirea furturilor din locuinţe, care au o pondere însemnată în volumul faptelor de natură penală, precum şi un impact deosebit în percepţia populaţiei în ceea ce priveşte siguranţa personală. Campania este realizată în colaborare cu FERONERIA S.A.

SCOPUL CAMPANIEI este de informare a populației cu privire la modalităţi de prevenire a furturilor din locuință si se desfasoara in perioada decembrie 2019 - februarie 2020.

KV Hotii.jpg

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus