News Mehedinti

4 tipuri de accesorii preferate de romani pentru Samsung Galaxy S10 Plus

Data: 17-4-2021

Romanii sunt pasionati de tehnologie si acorda o atentie tot mai mare dispozitivelor de ultima generatie. Dintre acestea, telefoanele raman printre preferatele lor pentru ca le ofera numeroase avantaje, mai ales cand vine vorba despre cei care vorbesc continuu cu cei dragi la mobil sau pe retelele de socializare, sau despre iubitorii jocurilor video. Un telefon preferat de romani este Samsung Galaxy S10 Plus, disponibil in mai multe variante. 

Versiunile sale sunt perfecte pentru orice buzunar si impresioneaza de la prima vedere. Ecranul acestui smartphone este Dynamic AMOLED, mai luminos si are culori mai bune decat vechile modele. Telefonul vine cu 3 camere foto pe spate, la care a fost adaugat un senzor pentru imagini ultra wide. Multi proprietari opteaza si pentru anumite accesorii care-l protejeaza sau care-i imbunatatesc aspectul exterior. 

Iata pentru ce accesorii opteaza romanii pentru acest tip de telefon mobil!

* Beneficiile huselor sunt evidente pentru orice proprietar de telefon care vrea sa evite diferite incidente nedorite. Pentru a gasi pe cea mai buna, este important sa cercetezi cu atentie oferta variata de huse pentru Samsung Galaxy S10 Plus de pe site-ul Lerato.ro. Produsele sunt de calitate superioara, protejand suplimentar dispozitivul si contribuind la aspectul vizual. Cei care au folosit husele au marturisit faptul ca materialele le-au pemis sa tina mult mai sigur telefonul in mana si ca unele modele pot fi utilizate pe post de portofel, adapostind si alte lucruri, cum ar fi banii sau cardurile;

* Castile wireless sunt accesorii care ii insotesc peste tot pe oameni, indiferent de varsta, sex, profesie etc. In ultima vreme romanii prefera tot mai mult acest tip de casti pentru ca nu au fire de care sa se impiedice la tot pasul, iar autonomia lor este in jur de 10 metri. Folosirea lor le permite sa se concentreze pe alte tipuri de activitati, mainile ramanand libere. In plus, designul este unul deosebit, astfel incat pot fi utilizate in orice moment, indiferent de outfitul ales;

* Incarcatorul wireless a capatat tot mai mare popularitate in randul utilizatorilor de smartphone din Romania, pentru ca ofera posibilitatea de a nu mai conecta telefonul la un cablu de incarcare. Foarte interesant este faptul ca permite tuturor membrilor unei familii sa-si incarce dispozitivele, fara sa se mai certe pe incarcatorul clasic;

* Ceasul inteligent este un alt accesoriu preferat de utilizatorii Samsung Galaxy S10 Plus, deoarece permite acestora sa-si gestioneze viata si sanatatea fara niciun efort. Practic, ei au acces in timp real la diferite informatii asupra starii de bine. De exemplu, pot sa afle tensiunea arteriala, fara a avea nevoie de un tensiometru in mod regulat, tot ce trebuie sa faca este sa il calibreze la prima utilizare cu ajutorul unui tensiometru, apoi senzorii inteligenti o vor face automat prin analiza undelor pulsului in timpul purtarii ceasului.

* In concluzie, proprietarii de smartphone Samsung Galaxy S10 Plus pot beneficia de folosirea unor accesorii de top, care vor garanta protejarea indelungata a dispozitivului, posibilitatea de a realiza diferite activitati fara sa fie nevoie sa-l tina la ureche sau de a cunoaste in timp real starea de sanatate. 

Surse foto:

shutterstock.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus