News Mehedinti

8 ROMÂNI au MURIT într-un accident în Spania: 6 adulţi şi 2 copii. AUTOCARUL lor, CARBONIZAT

8 ROMÂNI au MURIT într-un accident în Spania: 6 adulţi şi 2 copii. AUTOCARUL lor, CARBONIZAT

Data: 23-7-2014

Opt români și-au pierdut viața într-un accident rutier petrecut în Spania. Potrivit primelor informații, este vorba despre șase adulți și doi copii.
Românii se aflau într-un microbuz care s-a răsturnat pe o autostradă și a luat foc, relatează presa spaniolă, citată de digi24.ro.

Accidentul a avut loc pe autostrada A7, în apropiere de localitatea Albatera, lângă Alicante. Potrivit presei spaniole, în autocar se aflau imigranți români.

Din primele informații, microbuzul a fost lovit de un camion care venea din sens opus și care a intrat pe contrasens. Ambele vehicule s-au răsturnat, iar microbuzul a luat foc și a ars complet.

Singurul supraviețuitor al accidentului este șoferul camionului. Acesta a fost transportat la spital. Realitatea.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus