News Mehedinti

Clipe de TEROARE în Craiova. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane într-un parc

Clipe de TEROARE în Craiova. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane într-un parc

Data: 27-8-2014

Un bărbat de 30 de ani din Craiovaa atacat cu un cuţit mai mulţi oameni, în plină stradă. Agresorul a încercat apoi să înjunghie chiar şi poliţiştii chemaţi la faţa locului să intervină. Într-un final, agenţii l-au împuşcat în picioare.

Totul s-a întâmplat într-un parc din cartierul Craioviţa Nouă. Bărbatul de 30 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, era internat la spitalul de Neuropsihiatrie. După ce s-a certat cu tatăl său, l-a bătut bine, a luat un cuţit de bucătărie şi a fugit pe străzi. Primul om care i-a ieşit în cale, un vecin, a fost tăiat şi lăsat într-o baltă de sânge.

Au urmat apoi mai multe fete, aflate într-un parc din apropiere. Le-a lovit cu picioarele şi a încercat să le atace cu acelaşi cuţit, potrivit România TV.

Tatăl atacatorului a sunat la 112 şi poliţiştii l-au găsit pe agresor chiar în timp ce îşi teroriza victimele. Oamenii legii l-au somat să se oprească, dar individul s-a năpustit şi asupra lor cu cuţitul. Bărbatul a fost împuşcat în picioare pentru a fi oprit.

Agresorul s-a prăbuşit în cele din urmă la pământ şi a fost preluat de o ambulanţă. La spital a ajuns şi victima sa care se află în comă indusă.

"Primul dintre pacienţi are un traumatism cerebral acut închis şi un traumatism fort facial. În momentul de faţă este în comă indusă. Al doilea pacient este un pacient cu multiple plăgi împuşcate la nivelul membrelor inferioare", a declarat Luciana Rotaru, medic şef Primiri Urgenţe SCJU Craiova.

Bărbatul va fi cercetat de oamenii legii.Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus