News Mehedinti

Cum sa calatoresti in siguranta, fara sa-ti pui in pericol sanatatea, bagajele sau bunurile din casa

Data: 25-6-2021

Multi dintre romani abia asteapta sa soseasca vacanta sau sa ia concediu pentru a pleca sa se distreze si sa se relaxeze dincolo de granite vara, pe taramuri calduroase si marine, savurand gastronomia altor popoare si admirand peisaje, monumente si obiective istorice. Din pacate, pe parcursul calatoriilor in strainatate se pot intampla si lucruri mai putin placute si dorite, ca de exemplu diverse probleme de sanatate aparute la destinatie, bagaje pierdute pe drum din vina transportatorului sau la intoarcerea acasa bunurile personale sa fi fost furate si locuinta afectata.

Aceste situatii i-au determinat pe unii sa-si ia unele masuri de siguranta, pentru a sta mai relaxati in vacanta sau concediu, stiind cumva ca totul se poate rezolva mai usor atunci cand au un partener de incredere alaturi la greu, ca bagajele vor fi recuperate sau ca se pot ocupa de sanatatea lor la nevoie chiar si in strainatate recuperand cheltuielile efectuate in acest sens. Astfel, asigurarile de calatorie devin parteneri adevarati, care la nevoie se cunosc.

Iata de ce asigurarea GoTRAVEL este solutia optima pentru o calatorie fara peripetii!

Gothaer pune la dispozitia clientilor sai produse si servicii de calitate, chiar si pentru cei mai pretentiosi care doresc sa se stie cat mai asigurati. Experienta vasta, serviciile superioare si acoperirile oferite sunt doar cateva dintre elementele care recomanda aceasta companie. De aceea,asigurarea pentru calatorii GoTRAVEL este o varianta optima de asigurare pentru cei care vor sa fie protejati pe parcursul calatoriilor lor in strainatate, indiferent ca vor sa mearga la cumparaturi, in vacanta, intr-un city-break sau intr-o calatorie de afaceri. Iata cateva dintre principalele avantaje pe care le ofera aceasta asigurare:

* ExtraTRAVEL sau asigurarea STORNO – te protejeaza in cazul anularii plecarii in calatorie inclusiv daca anulezi biletul de avion din motive care nu tin de tine. Poti opta pentru aceasta acoperire daca ai achitat partial sau integral pachetul de servicii turistice.

* Asigurarea bagajelor de calatorie – te protejeaza in cazul pierderii/furtului bagajelor tale, ori daca acestea ajung la tine cu o intarziere mai mare de 6 ore din vina transportatorului

* Asigurarea sporturilor de agrement – te protejeaza in cazul practicarii in timpul calatoriei a activitatilor sportive recreationale cu grad mediu de risc (ski, snorkelling, snowboard, tenis, volei etc.)

* Asigurarea Bunurilor din CASA – te protejeaza (pe perioada calatoriei tale in strainatate) in cazul in care la adresa de domiciliu au loc evenimente, ce pot afecta bunurile tale, cum ar fi: incendiu, trasnet, explozie, scurgeri accidentale de apa sau chiar furt prin efractie.

- Iti poti prelungi valabilitatea politei de asigurare cand esti deja in strainatate, cu conditia sa o faci cu 5 zile inainte de expirarea politei precedente si sa nu te afli deja in cursul unui tratament medical administrat;

- Ai incluse in acoperire si activitati sportive recreationale, cu grad redus de risc (ciclism turistic, excursii montane, inot, golf, jogging, patinaj etc.);

- In plus, sunt acoperite costurile si cheltuielile medicale ca urmare a unor acte de terorism, greve, revolte sau tulburari civile;

- Poti emite si plati online aceasta asigurare.

In concluzie, pentru a petrece o perioada linistita, relaxanta, distractiva in strainatate, polita GoTRAVEL va face diferenta si te va proteja pe deplin.

Surse foto:

shutterstock.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus