News Mehedinti

INCREDIBIL - Interlop periculos, eliberat DIN GREŞEALĂ din arestul Capitalei. Bărbatul ar fi părăsit deja ţara

INCREDIBIL - Interlop periculos, eliberat DIN GREŞEALĂ din arestul Capitalei. Bărbatul ar fi părăsit deja ţara

Data: 3-7-2014

Un interlop deosebit de periculos a fost eliberat din arestul Capitalei din greşeală. Bărbatul ar fi trebuit mutat la Penitenciarul Rahova şi nu eliberat. 

Din primele informaţii, agenţii din arestul Capitalei ar fi interpretat greşit o decizie a instanţei şi l-au eliberat pe 1 iulie.

Adrian Botez a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor fiind acuzat că a încercat să-l omoare pe interlopul Puiu Mironescu. 

El a fost dat urmărire internaţională pentru că ar fi părăsit deja ţara, scrie Antena3.ro.

La sediul Poliţiei Capitalei a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat de această eroare. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus