News Mehedinti

Înfrumusețarea textilelor cu ajutorul broderiei

Data: 18-5-2021

O artă transmisă de secole întregi din generație în generație, broderia reprezintă măiestria de a decora cu ac și ață texturi și materiale, cu ornamente proiectate în relief, în așa fel încât să rezulte obiecte textile speciale, inedite, ce preiau un aer elegant, autentic, datorită valorii pe care le-o atribuie această îndeletnicire tradițională. Cu toate acestea, dat fiind faptul că în ultimii ani tot mai puține persoane au menținut tradiția vie, dar și datorită volumului tot mai crescut de solicitări, broderiile s-au adaptat evoluției tehnologice, putându-ne bucura în prezent de avantajele broderiei computerizate.

Broderiile personalizate

La Limarom ne dorim să adaptăm fiecare articol textil la identitatea vizuală a clienților noștri. În acest sens, le punem la dispoziție varianta de a solicita articole vestimentare pe care să fie aplicate broderii personalizate. Mai mult, pentru control deplin asupra modelului, dimensiunilor și culorilor utilizate, clientul poate proiecta în prealabil grafica broderiei, până la ultimul detaliu, în așa fel încât aceasta să corespundă în totalitate nevoilor și preferințelor estetice ale acestora. Această opțiune este disponibilă pentru mai multe categorii de produse, și anume:

Broderie pentru spitale șcabinete medicale – Pot fi realizate la comanda orice tip de reprezentări grafice brodate pentru elementele de identitate vizuală specifice clientului, de la siglă, monogramă, text, grafică tip ecuson, la orice alt element grafic ce poate fi brodat pe articolele textile folosite în domeniul medical, pentru spitale, clinici, farmacii sau cabinete medicale. Printre cele mai solicitate articole se regăsesc halatele medicale, uniformele asistentelor sau a lucrătorilor de pe ambulanță, prosoape, așternuturi de pat și arce alt material textil ce intră în contact cu personalul și pacienții.

Broderie pentru salopete și echipamente de lucru - Broderiile realizate de Limarom pentru salopete și echipamentele de lucru dețin ca principal avantaj faptul că sunt extrem de versatile. Acest aspect este demonstrat prin faptul că putem broda oricare zona a echipamentului de lucru sau salopetei. În plus, sunt asigurate detalii grafice de excepție, o rezistența deosebită împotriva murdăriei, dar mai ales durabilitate considerabilă, dat fiind faptul că broderiile nu își pierd din calitățile estetice nici după supunerea la spălări repetate sau orice alt tip de uzură mecanică.

Broderie pentru obiecte promoționale - Limarom oferă pentru clienți finali sau comercianți de obiecte promoționale servicii complete de broderie pentru obiecte promoționale. Aceste procedee se realizează la prețuri de producător și dispun de o calitate excelentă; putând fi efectuate comenzi de orice amploare, atât timp cât este depășit pragul de 10 bucăți. După cum am specificat, Limarom dispune de programe de brodare computerizate, astfel încât indiferent de complexitatea graficii solicitate, să poată fi brodat orice obiect promoțional ce dispune de un suport textil, cum ar fi: șepci, tricouri, prosoape, tablouri brodate, ecusoane brodate, șorțuri, manșete. măști de protecție reutilizabile, etc.

Ecusoane și embleme școlare brodate/aplicabile - Este deja cunoscut faptul că Limarom 2000 este unul dintre cele mai recunoscute și apreciate branduri ce furnizează articole textile pentru domeniul medical și nu numai. Acest fapt se datorează calității ireproșabile a produselor care sunt oferite la prețuri de producător, fără taxe suplimentare sau adaosuri comerciale. Acest aspect se aplică și în cazul întregii game de ecusoane și embleme brodate pentru orice material textil.

Dispunem atât de softuri specializate, cât și de utilaje de brodat de înaltă performanță, astfel încât să putem realiza orice tip de ecusoane brodate sau embleme brodate aplicabile, care sunt destinate atât clienților finali, cât și colaboratorilor din industria textilă. Fabrica este situată fizic la două puncte accesibile din București, unde clienții pot veni personal pentru a plasa comenzi; însă acest proces se poate realiza și online de către clienți de oriunde din țară, beneficiind de transport asigurat, la comenzi de minim 10 bucăți.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus