News Mehedinti

Leo de la Strehaia, implicat în în dosarul silicoanelor decontate

Leo de la Strehaia, implicat în în dosarul silicoanelor decontate

Data: 30-4-2014

Mai mulţi ofiţeri sub acoperire au fost folosiţi în Dosarul silicoanelor decontate ilegal, pentru ca oamenii legii să poată să facă cercetările în acest caz. Sub diferite cerinţe medicale, ofiţerii s-au internat în spital, sub acoperire, iar informaţiile obţinute de ei şi puse cap la cap au dus, până acum, la arestarea a trei dintre medici.

În total 3 persoane au fost arestate în dosarul silicoanelor decontate, managerul spitalului de Arsi si doi medici. Alte 6 cadre medicale şi o angajată a unei clinici private, sunt cercetate sub control judiciar. Se pare că implicat în acest caz ar fi şi interlopul Leo de la Strehaia, care a dus mai multe paciente la Spitalul de arşi, pentru ca fetele să-şi facă operaţii estetice pe banii românilor.

Potrivit referatului procurorilor, interlopul se plângea totuşi de preţurile prea mari pe care le percepeau medicii, adică aproximativ 3.000 de euro pentru fiecare pacientă.

Două paciente au fost aduse la Spitalul de Arşi de Leo de la Strehaia, la începutul lunii aprilie. Apoi, fetele au fost operate. Antena3.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus