News Mehedinti

Muzica te scapa de plictiseala! Top 3 cele mai cool instrumente pentru fete!

Data: 31-3-2021

Sa poti canta la un instrument muzical este un atu pe care foarte multe persoane isi doresc sa il aiba. Mai ales in cazul tinerilor care vor sa aplice la o facultate, acest lucru va fi intotdeauna vazut ca un plus in experienta lor. Mai mult, muzica te dezvolta, iti antreneaza memoria, ritmicitatea, dezinvoltura, te ajuta sa te integrezi mai bine in societate si nu numai. De aceea, din ce in ce mai multi parinti isi doresc pentru cei mici o astfel de disciplina. 

Chiar daca fetele sunt firi gingase si delicate, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa se limiteze in alegerea unui instrument precum pianul sau vioara, deoarece fiecare are o personalitate diferita.

Descopera acum care sunt cele mai cool instrumente pentru fete!

1. Tobele

Fetele bateriste sunt extrem de apreciate pentru curajul de a canta la un instrument preferat de baieti. De ce? Pentru ca procesul de invatare este destul de greu si trebuie sa dedici foarte multe ore din timpul tau liber pentru a studia. In primul rand, ritmul este cel mai important, iar fiecare mana si picior trebuie sa se coordoneze impecabil, batand lucruri diferite in acelasi timp. Practic, tobele sunt instrumentul de care nici o melodie nu ar putea sa se lipseasca. Pentru a alege un set de tobe, incearca sa studiezi cat mai multe modele ale producatorilor. Da click aici si alege cea mai buna varianta pentru copilul tau. O fata care canta la tobe este un exemplu de tarie de caracter si ambitie, chiar daca nu va face din acest hobby o cariera. 

2. Chitara bass

La fel ca si in cazul tobelor, care sunt considerate primele instrumente muzicale, chitara este folosita mai mult de catre baieti, dar acest lucru nu inseamna ca o fata nu va putea canta la ea cel putin la fel de bine sau chiar mult mai bine. Inainte de a cumpara o chitara bass, intra pe site-ul mcmusic.ro si vezi toate modelele disponibile. De asemenea, daca ai nevoie de un sfat in alegerea unei marci, incearca sa apelezi la parerea unui specialist in domeniu. Fetele care canta la acest instrument isi dezvolta extrem de bine memoria, simtul ritmic, auzul, vocea si sunt apreciate pentru personalitatea lor puternica. 

3. Tambalul

Probabil ca un astfel de instrument muzical este cel mai putin preferat de fete, iar tocmai acest lucru il face extrem de interesant. Persoanele care canta la tambal au dexteritate si un ritm extrem de bine antrenat, fiind calitati demne de admirat. De asemenea, orchestrele simfonice sunt in continua cautare de muzicanti care sa cunoasca acest instrument, fiind o cariera de viitor extrem de banoasa. 

Asadar, daca esti parintele unei adolescente care iubeste muzica, iar ideea de a canta la un instrument muzical iti surade, ia in considerare sfaturile de mai sus. Totusi, inainte de a face o achizitie importanta ca aceasta, asigura-te ca fetita ta isi doreste cu adevarat sa devina o artista!

Sursa foto: Shutterstock.com

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus