News Mehedinti

Nu ai încredere în tine? Iată ce poți să faci să o dobândești!

Data: 26-7-2021

O femeie care își sărbătorește feminitatea în fiecare zi este o femeie care se respectă cu adevărat pe ea însăși și, mai ales, se bucură de viață. Indiferent care este povestea ta, acum este timpul să te bucuri și tu. Poate că în trecut ai avut probleme cu greutatea, ai avut diferite complexe sau pur și simplu te-ai lăsat pradă constructelor sociale care te făceau să îți fie rușine să te bucuri de tine însăți. 

Din moment ce lumea devine din ce în ce mai îngăduitoare și deschisă, înseamnă că a venit clipa să faci mici schimbări la tine, să te poți alinia cu dorințele tale. Cu cât femeile încep să se exprime mai mult, cu atât aceste lucruri vor deveni universal valabile și tabuurile nu vor mai fi atât de puternice. 

Iată câteva trucuri pe care să le încerci pentru a-ți crește încrederea în tine!

1. Fă-ți manichiura și pedichiura

Nimic nu se compară cu o manichiură și o pedichiură proaspătă. Indiferent că faci acest lucru la salon sau acasă, acest ritual se poate transforma în momentul tău de self-care sau pur și simplu într-un motiv bun de a lua o pauză. Mai mult decât atât, manichiura și pedichiura te pot ajuta să îți exprimi mai bine personalitatea în timpul liber sau la job. Atunci când vine vorba de manichiura, poți experimenta foarte mult, de la culori clasice, închise sau deschise, mate sau sclipicioase, cu diferite modele sau fără.

 2. Schimbă-ți culoarea părului

Dacă îți dorești să îmbunătățești total aspectul părului tău, atunci cu siguranță ar trebui să încerci un balayage. Rezultatul este un efect de umbre cu aspect natural. Este minunat pentru persoanele care nu au timp să viziteze salonul pentru a-și reface părul în fiecare lună sau de câte ori cresc rădăcinile. Balayage-ul este mai ușor de întreținut în comparație cu tehnica tradițională de colorare. Nu este nevoie de o retușare la fiecare 6 până la 8 săptămâni. Când tehnica este realizată în mod corespunzător și profesional, este posibil să nu fie nevoie să vizitezi salonul timp de maximum 6 luni. Dacă dorești să îți schimbi culoarea părului fără un regim ridicat de întreținere, un balayage ar fi o opțiune excelentă pentru tine, să te simți frumoasă mai mult timp și cu ceva mai multă încredere în tine.

3. Urmează-ți visul

Uneori se întâmplă să nu te bucuri de potențialul tău maxim din cauza mediului în care te afli sau pur și simplu situația generală a vieții tale nu se aliniază cu nevoile tale. Poate că cercul tău de prieteni nu te mai susține, te afli într-o relație toxică sau jobul tău nu te mai mulțumește sufletește și nici nu te satisface din punct de vedere financiar. Indiferent ce ar fi, trebuie să ai curaj și să faci schimbarea de care ai nevoie. De exemplu, dacă îți dorești un job care să te ajute să îți îndeplinești visurile și care să-ți dea încrederea că poți face orice îți dorești, poți încerca un studio de videochat în București, precum Camstars.ro, unde vei fi îndrumată să fii tu în fiecare zi!

Prin urmare, încrederea în sine se clădește pe parcurs, cu pași mici, dar siguri! Nu mai aștepta și dă-ți voie să te arăți așa cum ești!

Sursa foto: Pexels.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus