News Mehedinti

Pantofii cu toc gros au revenit în trend! 4 motive pentru care să introduci tocurile block în garderoba ta vara aceasta

Data: 21-7-2021

Pantofii cu toc gros sunt atracția verii în materie de moda, iar motivele sunt demne de luat în considerare - sunt comode, ușoare și se potrivesc cu orice ținută! Sandalele sau balerinii care au tocuri ‘block’ sunt modelele cele mai în vogă. În ceea ce privește culoarea, negru, alb, bej și maro sunt cele mai vizate în acest sezon, deși stilurile pastel și neon sunt preferate de tot mai multe doamne. 

Iată care sunt motivele pentru care să porți tocuri de tipul block în acest sezon:

* Sunt confortabile

Avantajul principal pe care îl au tocurile ‘block’ față de alte stiluri este faptul că oferă un plus de înălțime, fără a dăuna sănătății picioarelor. Un toc stiletto, de pildă, este foarte subțire și forțează toată greutatea corpului pe un singur punct, în timp ce modelele cu toc gros ajută la o mai bună susținere. Dacă pantofii cu toc îți provoacă, în general, durere de glezne și oboseala musculară, atunci tocurile block de pe Adona.ro ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine - comandă o pereche de pantofi de damă și bucură-te de confort și eleganță, dar și de modele în vogă, potrivite oricărui stil!

* Sunt ideale pentru evenimente formale

Tocurile de acest tip sunt o alegere sunt cea mai bună alegere atunci când trebuie să participi la eveniment care durează mai mult de câteva ore, deoarece au avantajul de a fi confortabili și de a oferi sprijin de lungă durată. Ne place să le vedem pe domnișoarele de onoare la nunți, mai ales pe domnișoara de onoare! Și, deoarece oferă o poziție echilibrată piciorului, acești pantofi te vor putea ține ore întregi pe ringul de dans!

* Se potrivesc oricărei ținute de birou

Acești pantofi confortabili pot fi ușor de purtat la locul de muncă, indiferent de ceea ce aduce ziua! Fie că ești prinsă la birou pe durata zilei sau într-o continuă mișcare, tocurile block sunt un ajutor de bază. Pe lângă faptul că nu vor dăuna picioarelor, mai ales dacă sunt confecționate din materiale de calitate, aceste modele se potrivesc oricărei ținute și cod vestimentar.

* Sunt versatile

Deoarece sunt confortabile și arată superb cu orice ținută, tocurile block sunt ideale pentru orice vârstă. Sunt mai practice și oferă o susținere mult mai bună decât alte tipuri de tocuri, fiind potrivite pentru orice ocazie și ținută. Le poți potrivi cu o rochie din materiale ușoare, de vară, sau cu o fustă-pantalon simplă, fără imprimeuri. 

Pantofii nu sunt creați doar pentru a fi estetici. Deși, în mod evident, tocul block este o alegere trendy și în vogă, avantajul cel mai mare al acestui model este confortul. Există diferite tipuri de pantofi cu toc gros, dar cel mai practic și posibil cel mai popular stil este pantoful cel de tipul ‘pump’ sau închis în față. Așadar, luând în calcul atâtea avantaje, nu este de mirare că tot mai multe doamne aleg să poarte tocurile block în detrimentul celor stiletto sau platformelor.

Sursa foto: Pexels.com.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus