News Mehedinti

Primarii PNL vor inapoi in USL - se strang semnaturi in tara pentru un congres

Primarii PNL vor inapoi in USL - se strang semnaturi in tara pentru un congres

Data: 21-5-2014

Mai multi primari liberali au inceput strangerea de semnaturi pentru un apel adresat conducerii PNL, prin care cer refacerea Uniunii Social Liberale.

Edilii locali se tem ca PNL ar putea forma o alianta "cu partidele din jurul lui Traian Basescu" si vor organizarea unui congres pe tema revenirii in USL, scrie Adevarul.

Congresul extraordinar ar trebui sa aiba loc dupa alegerile europarlamentare de duminica, sustin liberalii.

Multi dintre membrii PNL din administratia locala a judetelor Olt, Ialomita, Valcea, Arges, Gorj, Mehedinti si Caras, au semnat deja sau urmeaza sa semneze apelul.

"Noi, alesii locali ai Partidului National Liberal, primari, consilieri judeteni si locali, facem apel la toti membrii PNL pentru convocarea unui congres extraordinar imediat dupa alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.

Ne exprimam ingrijorarea in legatura cu planurile de a reface o alianta cu partidele din jurul lui Traian Basescu si ne exprimam fara echivoc dorinta pentru reintoarcerea in USL", se arata in documentul care urmeaza sa fie transmis conducerii formatiunii politice.

De asemenea, alesii locali solicita ca fostii membri PNL sa revina in partid, in special presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, "ca o garantie ca PNL nu va ajunge in randul partidelor controlate de Traian Basescu".

"Credem ca este necesara intoarcerea in PNL a tuturor celor care, dintr-un motiv sau altul, au demisionat sau au fost indepartati, pentru ca partidul are nevoie de toate resursele sale in confruntarea electorala din toamna acestui an", se mai precizeaza in apelul edililor. Ziare.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus