News Mehedinti

 Scandal la Complexul Energetic Oltenia: Nu a venit la muncă cinci ani, dar a fost plătit în acest timp

Scandal la Complexul Energetic Oltenia: Nu a venit la muncă cinci ani, dar a fost plătit în acest timp

Data: 4-9-2014

Anchetă a fost extinsă la Complexul Energetic Oltenia, unde şefii descoperă tot mai multe probleme. Un miner nu a venit la muncă mai bine de cinci ani şi, culmea, a fost plătit în acest timp. Scandalul vine după ce un lăcătuş al companiei a fost arestat pentru proxenetism.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a descoperit un angajat care a lipsit 5 de la muncă, dar şi-a luat salariul.

Un miner nu a venit la muncă mai bine de cinci ani şi, culmea, a fost plătit în acest timp. Angajatului i-a fost desfăcut, acum, contractul de muncă, pentru absenţe repetate. În aceeaşi situaţie se află şi şeful său, care a rămas acum fără loc de muncă pentru întocmire de pontaje fictive. Mai mult, acesta din urmă s-a ales şi cu dosar penal a fost reţinut 24 de ore iar acum se află sub control judiciar.

Controalele conducerii au început după ce, la începutul lunii, un lăcătuş a fost arestat pentru proxenetism. Acesta le aranja şefilor partide de sex cu fete pe care le racola pentru prostituţie. În schimb, el nu venea la muncă. RTV.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus