News Mehedinti

ŞI-A MĂCELĂRIT FAMILIA. Un român, căutat în Franţa după ce şi-a UCIS soţia însărcinată şi cei doi copii

ŞI-A MĂCELĂRIT FAMILIA. Un român, căutat în Franţa după ce şi-a UCIS soţia însărcinată şi cei doi copii

Data: 21-7-2014

Românul care şi-a măcelărit familia în Franţa este căutat de autorităţi. Bărbatul din Rădăuţi şi-a ucis soţia şi cei doi copii. Femeia se pregătea ca peste 2 luni să mai aducă pe lume un copil. Ea şi ceilalţi doi fii au fost găsiţi fără suflare în casă, într-o baltă de sânge, potrivit România TV.

O româncă, însărcinată în şapte luni şi cei doi băieţi ai săi, de 18 luni şi 5 ani, au fost înjunghiaţi mortal în Franţa.

Crima cutremurătoare a avut loc într-o localitate de la periferia Parisului. Descoperirea macabră a fost făcută de fratele românului căutat acum. Când s-a întors de la muncă, el a găsit locuinţa încuiată. 

Pentru că femeia era însărcinată în luna a şaptea, cumnatul a crezut iniţial că poate s-au dus la spital. Seara târziu a început însă să se îngrijoreze pentru că nu răspundeau.

Bărbatul s-a urcat pe acoperiş, apoi s-a strecurat printr-o fereastră în locuinţă. A rămas şocat de ce a găsit. Cei doi nepoţi ai săi, unul în vârstă de 18 luni, celălalt de 5 ani, erau în pat, fără suflare. Pe podea zăcea într-o baltă de sânge mama lor, însărcinată în luna a şaptea. Potrivit procurorilor, cei trei au fost înjunghiaţi. Nici urmă însă de capul familiei, tatăl copiilor şi soţul femeii. Autorităţile îl consideră principalul suspect şi încearcă acum să dea de urma lui.

Tragedia a şocat tot cartierul, mai ales că vecinii îi cunoaşteau pe români drept oameni liniştiţi, care aveau mare grijă de copii. 

Familia de români se stabilise în Franţa în urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, iar bărbatul suspectat de crimele odioase lucra în construcţii alături de fratele său. În ziua tragediei însă, el nu a mers la serviciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus