News Mehedinti

Top 3 încălțări clasice pentru bărbați

Data: 2-2-2022

După cum știm femeilor le place să fie cele mai cochete și atente la articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte, să aibă grijă cum combină cele două cu stilul propriu și adecvat tot odată și stilului de viață. Cu toate acestea, în anii recenții și bărbațți au început să acorde din ce în ce mai multă atenție modei și tendințelor și este clar că o pereche bună de încălțăminte face dintr-o simplă ținută, un look complet.

Mai jos sunt prezentate perechile de încălțări cu care nu o să dai greș niciodată

1. Pantofii tip oxford

Clasici și timeles, acest gen de pantof este o alegere cu care nu poți da greș și care nu se demodează niciodată. Stilul acestora este clasic, perfect pentru un look de zi cu zi pentru birou alături de un costum simplu, dar în același timp sunt un tip de pantofi foarte buni pentru o petrecere sau chiar o nuntă sau un botez. Modelul subtil oferă un aer serios ținutei și în același timp sunt o alegere comodă pentru orice ocazie în care vorbim despre o ținută office, clasică sau chiar casual. Acest tip de pantof merge cel mai bine alături de un costum cambrat, de obicei vorbim despre o ținută monocromă (alb și negru sunt cele mai întâlnite combinații, dar și cele mai sigure).

2. Ghetele 

Pentru anotimpurile mai reci sau pentru zilele mai ploioase, gheata este cea mai bună alegere.Ghetele moderne pentru bărbați sunt din ce în ce mai la modă în ziua de azi. O gheată de culoare clasică maro, negru sau chiar vișiniu poate să aducă ceva mai special unei ținute basic/casual. Pentru un look care e puțin mai casual, și care oferă un aspect mai aventurier, fresh, ghetele de la Massini.ro sunt o alegere foarte bună. De asemenea, în anii recenți acest model de încălțăminte pare că a devenit din ce în ce mai îndrăgit de sexul tare deoarece este un articol vestimentar care te face să te simți mai încrezător.

3. Încălțămintea sport

Când vorbim despre încălțămintea sport la bărbați, aici sunt mai multe opțiuni, de la branduri de top pentru antrenamentele sportive, la teneși și încălțări pentru look-urile casual. Pantofii sport sunt alegerile cele mai comode și accesibile făcute de către bărbați. Sunt perfecți pentru ținutele sport, dar și pentru ținutele casual. Aici este și zona în care se poate experimenta cel mai mult cu modele și culori, cu forme și materiale și texturi, pentru că este o zonă mai safe, unde se poate face acest lucru.

În concluzie, alegerea unei perechi de încălțăminte pornește în primul rând acordând atenție stilului personal, și apoi ținând cont de detalii precum materialul, de aceea pielea naturală este alegerea cea mai bună.

Sursă foto- pixabay.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus