News Mehedinti

TOP 3 sporturi care pot fi practicate în siguranță în pandemie

Data: 15-4-2021

  Pandemia a afectat lumea în mai multe moduri, iar imposibilitatea de a mai practica diverse activități sportive este una dintre cele mai importante consecințe ale stării de urgență. Din fericire, există câteva alternative sigure ale acestora care pot fi făcute atât în aer liber, dar și în casă. Dacă ești un iubitor al sporturilor sau, pur și simplu, îți place să te destinzi timp de câteva zeci de minute în aer liber, mai jos găsești 3 activități pe care le poți desfășura în siguranță în aceste vremuri nu tocmai prietenoase din punct de vedere social.

Cum te poți antrena în siguranță în pandemie

1.  Pescuitul, un sport foarte relaxant și sigur

Dacă ești un împătimit al sportului și relaxării în același timp, pescuitul poate fi una dintre cele mai plăcute activități pe care le poți face în aer liber în deplină siguranță, deoarece poți merge într-un loc ferit unde te poți desfășura preț de câteva ore.

Pentru că vei avea nevoie de câteva unelte de care să te folosești, acestea fiind considerate de multe persoane nu tocmai accesibile, ai și alternative mai puțin costisitoare. Dacă îți dorești niște mulinete ieftine pentru crap, ai destul de multe alternative, mai ales dacă nu ești pescar de profesionist. Acestora le pot fi alăturate și alte accesorii de pescuit de la Fishingmall.ro la preturi competitive.

2.Antrenamentele TRX în propriul balcon

Dacă ești adeptul unor sporturi mai dinamice pe care le poți face singur din confortul propriei case, TRX-ul poate fi unul dintre acestea. Pe lângă faptul că vei fi în siguranță, vei avea nevoie de destul de puține accesorii pentru a te putea desfășura, însă îți va trebui loc pentru a te antrena, de aceea balconul poate fi unul destul de potrivit.

Avantajul acestui sport constă în faptul ca este destul de solicitant, așadar te vei simți ca după o sesiune petrecută într-o sală.

3.Gimnastica pe care o poți face în dormitor sau living

Dacă îți dorești să rămâi sau să intri în formă, dormitorul sau livingul poate fi locul în care să poți face gimnastică în deplină siguranță. Mai mult de atât, poți găsi pe internet destul de multe programe de care te poți folosi pentru un antrenament complet.

Atunci când practici un sport de acasă în timpul pandemiei, însă, trebuie să fii atent la pericolele accidentarilor, de aceea este destul de important să respecți câteva reguli și să te asiguri că ai un echipament minim pentru a te antrena corect.

Deși pandemia a afectat viața tuturor românilor, sportul în această perioadă poate fi una dintre activitățile care să te motiveze și să te ajute să treci mai ușor peste ea.

Având în vedere că există destul de multe sporturi pe care le poți practica în siguranță atât în aer liber, dar și în propria-ți casă în aceste vremuri, nu îți rămâne decât să încerci să vezi care ți se potrivește mai bine și să-l începi.

Sursa foto:  Pixabay.com/ro
Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus