News Mehedinti

Vrei să ai un ten curat şi o faţa luminoasă? Urmează aceşti paşi care te vor ajuta să ai un chip perfect!

Data: 23-6-2021

Visezi să ai un chip atrăgător, ochi mari, buze cărnoase şi pomeţii sculptaţi?Sau poate îți dorești gene lungi şi dese, păr bogat şi fruntea mică. Toate acestea variază, în funcţie de ce dictează moda sau revistele de specialitate într-o perioadă sau alta. Este aproape hilar să observi cât de subiectivă este noţiunea de frumuseţe. Totuşi, un lucru care nu se va schimba niciodată şi va rămâne mereu în trend este un ten impecabil.

Care sunt paşii pentru a avea mereu tenul perfect?

1. În primul rând, un ten fără imperfecţiuni are nevoie de o curăţare constantă. Nu renunţa la acest obicei dimineaţa şi seara, indiferent cât eşti de obosită. Pe parcursul zilei, porii se umplu de particule de praf, care se amestecă cu machiajul şi pot crea probleme serioase tenului. Noaptea, în timp ce dormim, tenul se încarcă de sebum, care trebuie obligatoriu îndepărtat a doua zi. Fie că foloseşti loţiuni de curăţare, creme demachiante sau îți speli faţa cu un gel de curăţare în profunzime, nu uita de această procedură deosebit de importantă.

2. Una dintre problemele cu care se confruntă tenul, atât cel tânăr, cât şi cel matur, este acneea. Folosind creme naturale pentru acnee de la Generock.ro, scapi de semnele atât de inestetice de pe faţă. Este important să ai în vedere produse de calitate, care să hidrateze, fără să irite pielea, să aibă rol antiseptic şi cicatrizant. Machiajul nu este o soluţie, acesta nefăcând altceva decât să acopere şi să adâncească coşurile sau punctele negre. Din fericire, există multe soluţii, trebuie doar să le găseşti pe cele adaptate tipului tău de piele.

3. Hidratarea este esenţială pentru o piele strălucitoare. În primul rând, trebuie să nu uiţi să te hidratezi tu, consumând deja celebrii doi litri de apă pe zi, iar apoi să foloseşti din abundenţă cremă hidratantă cu protecţie împotriva razelor UV, chiar şi atunci când consideri că nu vei sta mult timp în aer liber sau că razele soarelui nu sunt foarte puternice.

4. Exfolierea ajută la îndepărtarea celulelor moarte şi aduce un plus de luminozitate feţei. Este de preferat ca aceasta să aibă loc de două ori pe săptămână, însă dacă timpul nu îţi permite, fă-o chiar şi o singură dată, vei vedea diferenţa. Exfolierea este recomandată în primul rând pentru efectul de rejuvenare imediată, iar în al doilea rând pentru că toate produsele pe care le vei aplica ulterior vor avea o absorbţie mult mai mare.

5. Aşa cum corpul tău are nevoie de mișcare, şi faţa ta poate căpăta un aspect mai tonifiat dacă faci exerciţii specifice, pe care le poţi găsi foarte uşor pe internet. De asemenea, masând cu blândeţe pielea feţei ea se destresează, iar rezultatul este surprinzător.

Acestea sunt doar câteva idei aparent simple, dar cu un impact fantastic asupra aspectului pielii tale. În acelaşi timp, este extrem de important să ai o alimentaţie corectă, fără excese, un somn odihnitor şi mai ales o stare de spirit excelentă. Chipul este primul care trădează sufletul, iar de aceea, dacă vrei să pari veşnic tânără, nu-ţi rămâne decât să-ţi ocupi mintea cu gânduri pozitive, iar timpul cu experiențe plăcute și oameni dragi.

Sursă foto: Unsplash.com

 
Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus