News Mehedinti

Vrei să vii din Spania în România pentru vacanța de vară? Iată câteva sfaturi pentru o călătorie perfectă cu autocarul

Data: 13-7-2021

Concediul de vară este pentru mulți muncitori din străinătate o oportunitate de a se întoarce acasă. Este și cazul celor care muncesc în Spania și care visează la o vacanță lipsită de griji, începând chiar cu mijlocul de transport. 

Dacă vrei să te întorci cu autocarul din Spania în România, descoperă câteva sfaturi pentru a beneficia de o călătorie fără probleme.

Ce trebuie să știi dacă vrei să călătorești vara această din Spania în România

De ce să alegi transportul cu autocarul în locul avionului

Spania este deja o destinație de top pentru o bună parte din forța de muncă din România. Majoritatea celor care lucrează în această țară așteaptă concediile de vară pentru a se întoarce acasă și pentru a vizita familiile.

De cele mai multe ori, transportul cu autocarul este o soluție optimă pentru cei care fie nu agreează zborul cu avionul, fie preferă acest mijloc de transport pentru extra siguranță.

Dacă te numeri printre cei interesați de transportul persoanelor din Spania în România, poți accesa Tabitatour.ro pentru detalii complete despre achiziția de bilete, condiții de călătorie și multe alte informații.

Rezervă din timp biletele de autocar pentru vacanța ta în România

Planificarea concediului de vară se face, în mod normal, din timp. Astfel, vei avea garanția că găsești bilete pentru data de plecare dorita, dar și locurile pe care le preferi. Ruta Spania-România este destul de solicitată, mai ales pe timpul verii, așa că ar fi bine să rezervi biletele din timp și să te asiguri că primul pas pentru întoarcerea în țară este făcut.

Descoperă condițiile de călătorie cu autocarul

Ruta Spania–România se realizează în aproximativ 3 zile, drept pentru care, condițiile de călătorie pot diferi. Însă, confortul și siguranța pasagerilor care călătoresc cu autocarul este pe primul loc. 

Iată câteva lucruri de care să ții cont atunci când te decizi să călătorești din Spania în România, cu autocarul:

* Interesează-te de traseu și opririle planificate ale autocarului, pentru a ști din timp la ce să te aștepți.

* Este autocar de 3 sau 4 stele? În funcție de acest aspect poți descoperi dacă este dotat cu prize, internet wireless, ecrane LCD, etc.

* Unele firme de transport de persoane oferă posibilitatea pasagerilor de a consuma alimente și/sau alcool în timpul călătoriei. Te poți interesa din timp de condițiile de călătorie pentru a fi pregătit.

* Există asigurare de călătorie pentru eventualele probleme? Biletul de autocar ar trebui să menționeze și acest aspect, însă dacă nu este cazul, atunci ar fi bine să închei o poliță de asigurare înainte de călătoria ta din Spania spre România.

Așadar, planificarea unei călătorii cu autocarul din Spania către România  este destul de facilă, dacă ești atent la câteva detalii care vor face diferența mai târziu. Până la urmă, tot ceea ce contează este confortul tău, alături de pasagerii cu care vei petrece câteva zile pe drum.

Sursă foto: Shutterstock.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus