News Mehedinti

VREMEA 1 MAI: Ploi, tunete, fulgere şi reprize de soare pentru grătare

VREMEA 1 MAI: Ploi, tunete, fulgere şi reprize de soare pentru grătare

Data: 30-4-2014

Meteorologii nu au veşti bune pentru următoarele zile, vremea urmând că fie, în continuare, instabilă şi rece.

Prima zi a lunii mai vine cu înnorări temporare şi ploi de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în sud-vestul ţării şi în zonele de deal şi de munte şi pe arii restrânse, mai ales după-amiaza, în celelate zone. Izolat este posibil să cadă grindina, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade pe litoral şi în depresiuni şi 22...23 de grade, local, la câmpie.

Dimineaţa, în sud-est, va fi putina ceaţă. Vineri, vremea rămâne în general instabilă. Nori ameninţători vor acoperi cerul în partea de sud-vest a ţării, dar şi în zonele de deal şi de munte, unde vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În rest se arată şi soarele, din când în când, iar manifestările de instabilitate atmosferică îşi vor face apariţia pe arii restrânse, mai ales după-amiază. Şi în această zi nu este exclus să cadă grindină, iar amiază vine cu temperaturi de la 16...17 grade pe litoral şi în depresiuni până la 22...23 de grade, local, în zonele de câmpie.

Şi ultimele două zile ale minivacantei de 1 mai, dar şi cele de la începutul săptămânii viitoare vin cu ploi pe arii extinse în majoritatea regiunilor, mai ales după-amiaza şi noaptea. Vor fi mai ales averse, însoţite de tunete, fulgere şi unele intensificări ale vântului. Ceva mai ferită se va dovedi a fi partea de sud-est, unde ploile îşi vor face apariţia izolat. Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 23 de grade, iar începând cu ziua de duminică termometrele mai pierd câteva grade.

Probabilitatea de precipitații se va menține permanent ridicată, iar cantități mai însemnate se pot cumula în jurul datei de 4 mai.
RTV.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus